EB Connect EB_Therm_500_perpartes EB-Therm_500_splet ebeco_connect_en ebeco_connect_huvudbild_en_2
EB-Connect WiFi igra pomembno vlogo v našem konceptu WiFi READY. S pomočjo dodatne opreme je talno ogrevanje enostavno nadzorovati s pomočjo aplikacije Ebeco Connect ali prek odprtega API-ja.

Upravljanje preko aplikacije – preprosto in enostavno

Dopolnitev termostata EB-Therm 500 z Wi-fi modulom EB-Connect odpira nove možnosti za učinkovit nadzor nad sistemom talnega gretja. S pomočjo USB ključka Ebeco Connect imate dostop do vseh funkcij termostata in pregled nad vgrajenim talnim gretjem kjerkoli se nahajate. Modul EB-Connect vam, ob predhodnem vnosu podatkov o stroških svoje energije, omogoča  pregled stroškov ogrevanja.

Aplikacijo si lahko brezplačno prenesete tukaj:

app store     google play

Termostat EB-Therm 500 omogoča varčevanje z energijo, saj so individualno nastavljivi in omogočajo dodatno energijsko učinkovito upravljanje. Termostat ima sobne in talne senzorje ter vgrajeno funkcijo odštevalnika, ki pokaže, kdaj se lahko talno ogrevanje vklopi po zaključeni vgradnji. EB-Therm 500 podpira osem različnih tipov senzorjev in se prilega večini obstoječih sistemov.

Dodatne funkcije – prednostna aplikacija

Seveda aplikacija ponuja tudi bolj zanimiva funkcije. Termostat za talno ogrevanje EB-Therm 500 ima tedenski koledar, v katerem lahko med tednom nastavite in izklopite čas talnega ogrevanja. Aplikacija Ebeco Connect namesto tega ponuja letni koledar, ki vam omogoča dodajanje glavnega urnika za celo leto, tako da se vsi termostati v objektu nadzorujejo na enak način.

Optimalno udobje na vikendu

Morda ste na poti do svoje poletne rezidence ali gorske koče? Z Ebeco Connect lahko začnete talno ogrevanje, tako da so tla topla in udobna, ko prispete. Zagotoviti morate le, da so termostati priključeni na WiFi.

Aplikacija, ki vam je v pomoč

Če se s sistemom talnega ogrevanja zgodi nekaj nepričakovanega, vas lahko na to opozori aplikacija: prek e-pošte ali s sporočilom v obvestilih. To  enostavno obveščanje lahko ureditev ob namestitvi aplikacije.

Enostaven za namestitev

EB-Connect WiFi se zlahka vgradi v termostat. Če ste že namestili EB-Therm 500, lahko dodatno opremo kupite pri prodajalcu in jo priključite sami. Zagotavljamo, da lahko opremo dobite zgolj na pooblaščenem prodajnem mestu in ne drugod.

To lahko storite na spodnji način:

  • v termostat EB-Therm 500 namestite Wi-modul EB-Connect
  • izberite omrežje in v termostat vnesite geslo za svoje omrežje
  • naložite Ebeco Connect iz App Store ali Google Play
  • sledite navodilom v aplikaciji

Varna povezava

Veliko smo se osredotočili na varnost. Vaše nastavitve in vaši osebni podatki so zaščiteni pred vdori. Ko prenesete in uporabljate aplikacijo, morate zato najprej odobriti naše pogoje storitve. Bi radi več informacij o tem, kako obdelujemo osebne podatke? Klikni tukaj.

 

Pametni domovi in talno ogrevanje

Imate že pripravljeno rešitev za vaš pametni dom ali želite ustvariti svoj sistem? Tudi na to smo pripravljeni. Naš novi termostat je zasnovan tako, da prevzame svoje mesto v pametnem domu. S pomočjo našega odprtega API-ja REST lahko talno ogrevanje vključite v svoje omrežje in ga upravljate skupaj s preostalim domom. Meje postavljate sami!

Preberite več na spodnjem zavihku “Odprt API”.

Izpolnite spodnji obrazec in pošljite povpraševanje

Set vsebuje: Ogrevalno mrežo, termostat EB-Therm 500, fleksibilna cev za talno tipalo

Frekvenčni pas 2,4 Ghz
Največji izhod 20 dBm
Certifikat CE
Protokol IEEE 802.11b / g / n

Preberite več o namestitvi in garanciji za naše talno ogrevanje.

USB ključek EB Connect 

Šifra artikla Ime
8581604 EB-Connect WiFi

 

ebeco garancija 25 let

Ebeco AB  zagotavlja 3 letno garancijo na termostate.

Prav tako nudimo možnost podaljšanja garancije za talno ogrevanje na obdobje 25 let, če se prijavite preko spleta in priložite izpolnjen obrazec meritev, potrjen s strani pooblaščenega monterja. Podaljšana garancija ne velja za termostate. Vsa določila in pogoje lahko najdete tukaj.

FRONTA ZA EB-THERM 205

EB-Therm 500 ima kot dodatno opremo zamenljive sprednje stranice. Prilega se Schneider Exxact (ant
racit, kovina), ELKO Plus / RS (alu, črna) in okvirni sistem ABB Impressivo. Okvir ni vključen.

tackfronter_eb-therm_500_ej_trend_0

 

Šifra artikla Naziv Dimenzije
8581901 Front Cover EB-Therm 500 Black for Elko Plus/RS 55x55x16 mm
8581902 Front Cover EB-Therm 500 Alu for Elko Plus/RS 55x55x16 mm
8581905 Front Cover EB-Therm 500 Metallic for Schneider Exxact 55x55x18 mm
8581906 Front Cover EB-Therm 500 Antracit for Schneider Exxact 55x55x18 mm
8581909 Front Cover EB-Therm 500 Vit for ABB Impressivo (with adapter) 64x64x18 mm

 VGRADNI OKVIR

Ebeco EB-Therm termostati so oblikovani za podometno ali nadometno montažo. Okvir se uporablja pri nadometni montaži. Primeren je za vse EB-Therm modele.
Šifra artikla Naziv Dimenzije Barva
8581686 Heightening frame Ebeco 87 x 87 x 29 mm Bela (RAL 9003)

PRIMER +

Primer +

Primer + se uporablja za montažo ogrevalnega seta Cable Kit, izolacijskih plošč Cable Board ali seta Thermoflex Kit na talno podlago (beton, lesene ali mavčne plošče). Zadostuje za približno 25 m².
Šifra artikla Naziv
8960550 Primer +, 1 liter

 

 

Priročnik EB-Connect WiFi


Ali iščete način za upravljanje sistema talnega ogrevanja v lastni rešitvi pametnega doma? Tu je dostop do našega odprtega API-ja REST. Ta storitev je na voljo, ker vam želimo omogočiti priložnost za razvoj lastne pametne rešitve.

Vsi lahko uporabljajo odprt API Ebeca. Edino, kar od vas zahtevamo je, da Ebeco navedete kot vir in da ne uporabljate API za širjenje zlonamerne programske opreme.

Tukaj je opisano, kako uporabljate naš odprti API:

  • v termostat EB-Therm 500 namestite Wi-modul EB-Connect
  • izberite omrežje in v termostat vnesite geslo za svoje omrežje
  • naložite Ebeco Connect iz App Store ali Google Play
  • sledite navodilom v aplikaciji za ustvarjanje računa
  • Opomba! Poteka povezava do odprtega API-ja.

Aplikacijo lahko brezplačno prenesete tukaj:

app store

google play


 

Vključeno v paket:

Thermoflex Kit 500

Talno ogrevanje na samolepilni mreži; samo razvijete. Primerno za keramične ploščice ali kamen. Termostat z velikim zaslonom in štirimi programi za varčevanje energije.

Dopolnite z:

EB-Therm 500® – WiFi Ready

Enostaven in energijsko učinkovit, z dvema vgrajenima programoma za varčevanje z energijo. Priljubljen model z lepo obliko.