Zaščita cevi pred zmrzaljo - Ebeco Frostvakt 10 Zaščita cevi pred zmrzaljo - Ebeco Frostvakt 10 Zaščita vodovodnih in kanalizacijskih cevi pred zmrzaljo Zaščita števca za vodo pred zmrzaljo
Ebeco Frostvakt 10 je enostaven način za preprečevanje škode in razpok, ki jih povzroči zmrzal na vodovodnih in ostalih ceveh.

Mobilen

Frostvakt je mobilen grelni kabel, ki se preko vtiča enostavno priklopi v ozemljeno vtičnico. Pogosto se uporablja za kanalizacijske cevi, vodovodne cevi in števce za vodo v npr. garažah, vrtnih hiškah, rastlinjakih, počitniških prikolicah ali čolnih.

Frostskydd rör värmekabel

Pameten grelni kabel

Grelni kabel se ne more pregreti, ker je samodejno prilagodljiv.  Lahko se navije tako, da se popolnoma prilega cevi. Grajen je na podlagi vzporedne upornosti, kar pomeni, da gre za samo-regulacijski grelni kabel sestavljen iz dveh vzporednih žic, vgrajenih v polprevodniški material, ki prilagaja svojo grelno moč glede na temperaturo okolice. Tudi če je zunanja temperatura nad 0°C in ni potrebe po zaščiti pred zmrzaljo, bo grelni kabel še vedno vključen. Če ga želite popolnoma izklopiti, morate izvleči vtič ali pa uporabiti Frostvakt Control, ki pri temperaturah nad lediščem izključi grelni kabel. Za daljše kable in uporabo v notranjosti se vedno priporoča nadzor preko termostata.

Zunanja ali notranja namestitev

Kabel Frostvakt ne vsebuje PVC-ja in je zelo primeren za cevi s pitno vodo. Dopolnilni set F-10 se uporabi pri namestitvi v notranjost cevi. Maksimalna dolžina kabla pri notranji namestitvi je 60 m. Frostvakt 10 je namenjen za cevi z mrzlo vodo.

Učinkovit

Pri notranji namestitvi lahko Frostvakt nudi zaščito pred zmrzaljo pri temperaturah do -30°C. Če je potrebna večja izhodna moč, se lahko cev tudi izolira. Frostvakt je dobavljiv v končnih dolžinah od 2-100 m. Kabel je prav tako možno kupiti na meter.

Izpolnite spodnji obrazec in pošljite povpraševanje
DIMENZIJE 7.3 x 5.3 mm
MAKS. TEMPERATURA DELOVANJA 65°C
NAJNIŽJA TEMPERATURA PRI NAMESTITVI -10°C
NAPETOST 230 V
MINIMALNI POLMER UPOGIBA 35 mm
MOČ OGREVANJA 10 W/m pri + 5°C v primeru namestitve na kovinsko cev
MAKS. DOLŽINA PRI 10 A 100 m zunanja namestitev
60 m namestitev v cevi
CERTIFIKAT CE