Grelne preproge

Ebeco grelne preproge se uporabljajo za hitro in enostavno odtajanje in zagotavljanje dela na toplem na različnih področjih. Namenjene so najzahtevnejšim pogojem in okoljem. Opremljene so z ozemljenim vtičem, zato so preproste za priklop in premikanje.

Ebeco grelne preproge so bile razvite za dve različni področji uporabe: preproga za odmrzovanje je namenjena odtajanju in vzdrževanju temperature, preproga Multimat pa zagotavlja udobje in varnost za delavce na prostem. Možnosti uporabe je veliko več, kot si jih sploh lahko zamislite.

Preproga za odmrzovanje se najpogosteje uporablja za odmrzovanje tal, peska, vodnih cevi, odtočnih cevi, krme v silosih ali silažnih bal. Za vzdrževanje temperature pri električnih in telekomunikacijskih napeljavah, pri strojni opremi ali pri zidarskih delih. Obstaja pa tudi posebno oblikovana preproga za uporabo pri vrtanju vrtin, ki ima na sredini odprtino za dovodno cev.

Multimat je robustna grelna preproga za ogrevanje zunanjih delovnih površin v hladnejših mesecih. Odporna gumijasta površina zagotavlja oprijem in ogrevanje, zato je prijetna podlaga za delo pozimi. Ker topi sneg, je delo na prostem pri temperaturah pod lediščem prijetnejše.

 

Preproga za odmrzovanje

Grelni sistem za odtajanje in vzdrževanje temperature.

Multimat

Robustna grelna preproga za ogrevanje zunanjih delovnih površin.