Izolacijske plošče

Zavedamo se, da vam je poraba energije pomembna. Zato smo ustvarili celovito ponudbo izolacijskih plošč za talno ogrevanje, tako da lahko ne glede na zahteve in pogoje v prostoru vedno najdete najustreznejšo izolacijo.

Čas segrevanja je v veliki meri odvisen od podlage pod grelnim kablom. Materiali z dobrimi izolativnimi lastnostmi poskrbijo za hitro segrevanje. Izolacijske plošče pod sistemom talnega ogrevanja pomenijo veliko razliko v primerjavi s talnim ogrevanjem direktno na neučinkoviti slabo izolirani betonski plošči. Ogrevanje je vključeno krajši čas, kar seveda pozitivno vpliva na porabo energije.

Vedno priporočamo uporabo izolacijskih plošč v kombinaciji z našimi sistemi za talno ogrevanje, ker s tem ustvarite hitreje delujoči sistem, ki je zato bolj energijsko učinkovit. Program za varčevanje z energijo v naših termostatih pa zna najbolje izkoristiti hiter sistem.

Izolacijske plošče

Cable Board®

Za energijsko učinkovito talno ogrevanje pod keramičnimi ploščicami. Posebej zasnovano za ogrevalni set Cable Kit.

Ebisol®

Izolacija za lesene / laminatne talne obloge. Vedno nameščeno pod ogrevalni set Foil Kit. Za več udobja in manj hrupa. Uporablja se lahko s talnim gretjem ali brez njega.

Thermo Board®

Večnamenska fleksibilna izolacijska plošča. Priporočena za uporabo s setom Thermoflex Kit.