Termostati

Termostat je srce in glava ogrevalnega sistema. Ureja, kolikšen del nameščene izhodne moči bo uporabljen. Pameten nadzorni sistem ohranja enakomerno temperaturo in je odločilen za porabo energije.

Ebeco EB-Therm serija je sestavljena iz štirih termostatov za talno ogrevanje, ki so razviti za enostavno, gladko in energetsko učinkovito nadzorovanje talnega ogrevanja. Vsi naši seti za talno ogrevanje vsebujejo termostat, možno pa jih je kupiti tudi posamezno.

Tudi v primeru, da že imate talno ogrevanje, se splača razmisliti o menjavi termostata s sodobnejšim modelom, ki ima program za varčevanje z energijo. To je investicija, ki se bo kmalu poplačala z manjšo porabo energije ter izboljšanim udobjem.

Termostati

EB-Connect WiFi

Talno ogrevanje na samolepilni mreži; samo razvijete. Primerno za keramične ploščice ali kamen. Termostat z velikim zaslonom in štirimi programi za varčevanje energije.

EB-Therm 500® – WiFi Ready

Enostaven in energijsko učinkovit, z dvema vgrajenima programoma za varčevanje z energijo. Priljubljen model z lepo obliko.

EB-Therm 205®

Enostaven in energijsko učinkovit, z dvema vgrajenima programoma za varčevanje z energijo. Priljubljen model z lepo obliko.

EB-Therm 55®

Enostaven in robusten termostat, ki ga upravljate preko vrtljivega gumba za nastavitev temperature.

EB-Therm 30®

Termostat za talno ogrevanje z vrtljivim kontrolnim gumbom in integrirano varovalko. EB-Therm 30 je idealen za uporabo pri obnovah.

EB-Therm 800®

Edinstven termostat v skladu z DIN standardi, ki nudi izbiro med štirimi različnimi načini delovanja.

Serija EB-Therm 5 ustreza vsem najbolj pogostim sistemom okvirjev na tržišču, kot sta Elko ali Schneider Exxact. EB-Therm 800 je v skladu z DIN standardi. Vsi Ebeco termostati so mikroprocesorsko nadzorovani. To pomeni, da pričnejo z zbiranjem podatkov ob zagonu in izračunajo, kdaj naj se vključijo ali izključijo. Takšna tehnologija zmanjša temperaturna nihanja ter omogoča bolj enakomerno ogrevanje. Za vas to pomeni prijetnejše okolje in nižjo porabo energije.