Novice

Novosti podjetja Ebeco

WiFi READY – nov koncept talnega ogrevanja

[2018-06-30]

Prišla je tehnologija, ki je olajšala izbiro vsem. Naš novi koncept talnega ogrevanja WiFi READY kupcem nudi celovito in prilagodljivo rešitve talnega ogrevanja, monterjem pa omogoča enostavno možnost nastavitve in montaže. Z wifi-jem in brez njega.  

 

Novi termostat EB-Therm 500 lahko namestite v osnovni izvedbi takšnega kot je, ali ga nadgradite z WiFi modulom EB-Connect WiFi, ki termostat v osnovni izvedbi spremeni v termostat novih razsežnosti. Imenuje se WiFi Ready

Koncept WiFi Ready omogoča celovito in izjemno prilagodljivo rešitev talnega ogrevanja z idejo svobode izbire regulacije gretja. Ideja je preprosta: termostat za talno ogrevanje EB-Therm 500 je termostat, ki nudi možnost WiFi povezave. V kombinaciji z dodatno opremo EB-Connect WiFi lahko sistem talnega ogrevanja enostavno upravljate z aplikacijo Ebeco Connect.  Termostat EB Therm 500 – WiFi ready je sestavni del novega kompleta Thermoflex Kit 500, Cable kit 500 in Foil kit 500.

Upravljanje preko aplikacije
Dopolnitev termostata EB-Therm 500 z Wi-fi modulom EB-Connect odpira nove možnosti za učinkovit nadzor nad sistemom talnega gretja. S pomočjo USB ključka Ebeco Connect imate dostop do vseh funkcij termostata in pregled nad vgrajenim talnim gretjem kjerkoli se nahajate. Termostat EB-Therm 500 omogoča varčevanje z energijo, saj so individualno nastavljivi in omogočajo dodatno energijsko učinkovito upravljanje. Termostat ima sobne in talne senzorje ter vgrajeno funkcijo odštevalnika, ki pokaže, kdaj se lahko talno ogrevanje vklopi po zaključeni vgradnji. EB-Therm 500 podpira osem različnih tipov senzorjev in se prilega večini obstoječih sistemov, pregled stroškov ogrevanja …

Aplikacijo si lahko brezplačno prenesete tukaj:

app store     google play

Inovativne funkcije v novem Ebeco termostatu

[2018-01-30]

Na tržišče je prišel nov termostat za talno ogrevanje EB-Therm 400, ki je fokusiran na uporabnika. Preprost je za namestitev in upravljanje, uporabniku nudi jasen in dobro premišljen vmesnik. Številni individualno nastavljivi energijsko varčni programi in vrsta inovativnih funkcij naredijo zmogljiv termostat z mnogimi možnostmi.

EB-Therm 400 je digitalni termostat za talno ogrevanje z barvnim zaslonom. Je intuitiven, s preprosto navigacijo in strukturo menija z jasnimi ikonami, priročen tako za monterja kot za uporabnika. EB-Therm 400 je kompatibilen z večino tipal na tržišču in je ustrezen za novogradnje, obnove in razširitve.

Celoten fokus na izkušnjo
EB-Therm 400 je čisto nov proizvod v naši družini termostatov in je bil razvit v duhu našega slogana – najboljši prijatelj elektro monterja. Bistvo jasnega vodiča za zagon je v tem, da osebi, ki namešča termostat, nikoli ni potrebno pogledati v navodila za uporabo. Produktni vodja pri Ebecu Peter Gustavsson pravi, da je struktura menija enostavna za razumevanje in ustreza vsem.

Pametne funkcije vsestranskega termostata
Zaradi mnogih zahtev glede porabe energije električnih naprav, smo EB-Therm 400 zapolnili z energijsko varčnimi funkcijami. Uporabnik ima jasen vpogled v porabo energije za leto, mesec ali dan.

Morda je pretirano trditi, da je termostat pameten, vendar glede na njegov razpon inovativnih funkcij verjamemo, da smo se temu zelo približali. Poleg individualno nastavljivih energijsko varčnih programov so tu tudi druge pametne lastnosti, kot so napredni časovnik, daljinsko upravljanje, letna ura in hotelski program. Termostat lahko celo prilagodite za javne površine, kjer želite funkcije čim bolj zakleniti.

EB-Therm 400 je možno kupiti kot samostojni termostat ali kot del naših setov za talno ogrevanje od januarja 2018.

Več si preberite tukaj.

Posodobitve termostatov in nova embalaža

[2016-06-09]

Pred kratkim smo posodobili naše termostate za talno ogrevanje EB-Therm 55EB-Therm 205 in EB-Therm 355 z več novimi funkcijami:

  • fronta za Schneider Exxact; v paket je prav tako vključena fronta za ELKO Plus/RS
  • mehkejši, lažje prilagodljiv kabel tipala
  • popolnoma prenovljena embalaža
Zdaj bodo posodobljeni termostati prav tako vključeni v naše sete za talno ogrevanje.

Nova celovita rešitev za zaščito pred zmrzaljo!

[2016-01-07]

Samoregulacijski grelni kabel Ebeco F-10 in njegovi dodatki so postali še bolj vroči. Kabel je dobil preizkušen aluminijast ovoj, zaradi katerega je robusten in hkrati zelo enostaven za namestitev. Celoten sistem je prav tako odobren za uporabo pri pitni vodi.

Hitra namestitev
Kabel lahko enostavno režete in ovijate tako, da se popolnoma prilega cevi, brez tveganja pregretja. Priključni kabel ni potreben, aluminijast ovoj pa je enostavno prilagodljiv.

Ni dela z vročino
Pri silikonskem setu za priklop/odklop ni potrebna uporaba grelne pištole za nameščanje kabla. Namesto tega se uporabi lepilo.

Odobren za uporabo pri ceveh s pitno vodo
F-10 je skupaj z dodatki odobren za uporabo v pitni vodi in je zato primeren za namestitev v notranjost cevi s pitno vodo.

Popolnoma prilagojene kabelske uvodnice
F-10 je dobil novo uvodnico z ovalnim tesnilom, ki se popolnoma prilega obliki kabla. Tako je rešitev čvrsta in varna.

Tukaj si lahko ogledate izdelek Ebeco F-10