Reference

Grelni kabli in nadzorne enote se uporabljajo za reševanje raznoraznih problemov v različnih panogah. Na tej strani si lahko ogledate, kako so nekatere naše stranke uporabile naše ogrevalne rešitve in sisteme. Naši izdelki vsak dan rešujejo številne težave in se uporabljajo v panogah, kot so petrokemična, prehranska, pridelovalna…

Grelni sistem za preprečevanje poledice železniških kretnic za švedsko prometno upravo

Led, sneg in mraz so pozimi pogosti povzročitelji težav v železniškem prometu. Ebeco je Švedski upravi za promet pomagal opremiti 800 setov kretnic z grelnim sistemom.

Grelni kabli za preprečevanje težav s kondenzacijo in pepelom v podjetju Renova

Renova je vodilno švedsko podjetje za upravljanje z odpadki in reciklažo. Z Ebecovo pomočjo so uspešno rešili probleme s kondenzacijo v t.i. silosih za pepel.

Konstantne temperature v naftni, plinski in asfaltni industriji

Strokovnjaki za namestitve ogrevalnih rešitev uporabljajo Ebeco kable za vzdrževanje konstantnih temperatur virov energije v industrijah kot so naftna, plinska, asfaltna in drugje, kjer so prisotni temperaturno občutljivi materiali.

Steze in terminali brez snega in ledu na letališču Gardermoen

Na letališčih so terminali ključni za točnost. Na letališču Gardermoen je bil pogoj ohraniti temperaturo terminalov na +5 stopinj tudi pri zunanji temperaturi -35 ° C. Pred snegom in ledom je bilo potrebno zaščititi veliko slabo izoliranih in premikajočih se delov, zato so bili potrebni grelni kabli, ki so kos zahtevnim razmeram.

Ogrevanje za točnost in zadovoljstvo strank na letališču München

Ker želijo vzdrževati visoke standarde točnosti in zadovoljstva strank ter tako obdržati status najboljšega evropskega letališča, so se na letališču München odločili za uporabo grelnih kablov Ebeco za zaščito odtočnih kanalov pred snegom in ledom.